Biserica Baptistă „Golgota” Torino

Adresa bisericii: Via Rosta 3, 10143 – Torino (TO)

Număr de membri (mar. 2019): 123

Prezbiterii bisericii:

       Adrian Ivănoiu – tel. +39-328-131.8486

       Radu Bălan – tel. +39-329-725.3215

E-mail biserică: rcbgt@yahoo.it

20 de gânduri despre „Biserica Baptistă „Golgota” Torino

 1. Fie ca amintirea nașterii Domnului Isus să ne facă mai buni și mai credincioși. Vă doresc mulți ani buni și Domnul să vă binecuvînteze, dragii mei frați.

 2. Pace,sunt frate al bisericii Golgota din Bucuresti unde pastor al bisericii este domnul Daniel Maris,sunt in Torino pe Corso Peschiera 255 si am rugamintea sa ma indrumati sa ajung la biserica si sa-mi spuneti va rog programul de rugaciune.Multumesc si Dumnezeu sa va Binecuvanteze.

  1. Biserica Golgota din Torino este pe Via Rosta 3, langa Piazza Bernini. Este usor de ajuns de pe Corso Peschiera. Ajungeti in Corso Trapani si luati autobuzul 2 spre Piazza Rivoli. Din Piazza Rivoli luati metroul 2 statii spre Piazza Statuto, adica coborati la Piazza Bernini. De acolo va intoarceti putin pe Corso Francia, si ajungeti la biserica. Gasiti o harta si e mai usor. Cealalta biserica baptista este Biserica Emanuel, din Via Viterbo 119. Din Corso Trapani luati autobuzul 2 si mergeti pana la statia Largo Toscana. De acolo intrebati de Via Viterbo, apoi cautati nr. 119. Biserica Golgota are servicii dimineata de la 10:00 si dupa-amiaza de la 18:00. Biserica Emanuel are servicii numai dupa-amiaza de la 17:45.

 3. Am incescat fratilor sa va scriu pe adresa de eMail dar imi vine mereu inapoi scrisoarea cu mentiunea ca e gresita adresa. Va rog scrie-mi la adresa de mai sus ca sa va pot contacta!
  Cu dragoste frateasca al vostru frate din Nürnberg

 4. Sunt o persoana care m-am intors la Domnul de un an si un pic, am doua intrebari:
  1. In ce conditii poate fi botezata o femeie care traieste in concubinaj cu un barbat. El nu vrea sa se casatoreasca si au si un copil impreuna.
  2. Daca, la fel sunt barbat si femeie, traiesc in concubinaj, au copii din relatiile anterioare si au copii si impreuna. Pot fi botezati si pot face parte din biserica lui Hristos?
  Va multumesc si Domnul sa va binecuvanteze.
  Astept raspunsul cat de repede posibil.

  1. Pace Ioan,
   eu nu sunt pastor ci un simplu copil de Dumnezeu. Indraznesc sa raspund ca o parere personala. Cred ca daca persoanele se pocaiesc asa cum spune Scriptura, nu pot continua sa traiasca in concubinaj.
   Astfel, daca in cele de urma se casatoresc asa cum cere Domnul prin Cuvantul Sau, pot primi apoi botezul (bineinteles daca se si pocaiesc de trecutul lor).
   Nu este posibil in schimb sa ia botezul si ei sa continue sa traiasca in concubinaj. Nu este biblic.

 5. Am o zi de cind sunt în Torino. Si as vrea sa la biserica. Spuneți-mi va rog cit de departe este biserica”Golgota” de via Cerrione 12. Multumesc.

  1. Trebuie sa ajungi la statia ‘Chiesa Salute’ a autobuzului nr. 2 si il iei pana la statia ‘Fabrizi’, apoi mergi putin pen jos si ajungi la Via Rosta 3, Torino. Daca te uiti pe o harta gasesti destul de repede. Iti dau un numar de telefon al prezbiterului: fr. Eugen, 348-0311246.

 6. Bunaseara ma numesc Luminita,sunt din Judetul C Severin,si locuiesc in Torino,de noua ani.In urma cu noua ani,am frecventat Biserica Crestina Baptista circa un an,din motive pesronale familiiare,am plecat din tara,in Italia unde ma gasesc si la ora acctuala,singurul lucru care nu imi da liniste,este faptul ca nu stiu,in care biserica sa merg,pentru a face,o rugaciune,carui religii apartin,si in care Biserica imi este locul,am facut legamintul cu Domnul nostru Isus,mi am pus ciata in mainiile lui,ma rog mereu neincetat,Domnului nostru Isus,l am primit ca Domn,si Stapin in viata mea,cu noua ani in urma,dar nu stiu de fapt in care Biserica sa mi gasesc casa,ma refer la Biserica Ortodosa,si la cea Baptista.Asi dori daca se poate,sa primesc un raspuns sincer,fara ca cineva sa incerce sa ma converteasca,deoarece eu doresc sa fac,ceiia ce ma inpinge inima mea,si Domnul meu Isus,slavit sa fie numele lui,in veci de veci Amin.

  1. Cred ca e bine sa veniti intr-o seara la biserica si sa vorbim, fata in fata. Biserica se gaseste pe Via Viterbo 119, Torino. Serviciul divin este seara de la ora 17.00. Daca vreti sa gasiti adevarul, il veti gasi. Domnul sa va dea calauzire. Adresa mea de email este olaru.sorin.torino@gmail.com. Daca veniti, vorbim.
   Domnul sa va binecuvanteze.

  1. Ce anume ati dori sa stiti? Adresa si numerele de contact le gasiti pe site. Puteti sa sunati pe pastorul bisericii sau pe prezbiter si vorbiti cu ei direct, exact ce va intereseaza. Domnul sa va binecuvanteze.

 7. Bună ziua! Mama mea este membră a acestei biserici la Brăila, as vrea să îmi spuneti dacă eu pot participa la adunare chiar dacă eu sunt ortodoxă.

 8. Pace,as dori sa stiu cum se ajunge la biserica dumneavoastra de la statia Porta Nuova, ce autobuz sau alt mijloc de transport trebuie sa iau. Va multumesc

  1. Biserica noastra este in Via Rosta 3, Torino.
   Cu metroul se merge pana la statia Bernini, apoi pe jos 250 de metri.
   Avem servicii divine duminica de la ora 10.00 si de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.